Om oss

Vi er en familie drevet Trafikkskole med lange tradisjoner i Bergen. Roalds Trafikkskole er i dag en 2. generasjons trafikkskole som alltid har satt eleven i fokus.

Roald er en av Bergens mest rutinerte trafikklærere. Han er i dag trafikklærer og underviser på alle klassene vi tilbyr. Roald er en person som alltid har strekt seg det lille ekstra for sine elever. Om det har vært kjøring tidlig, sent, helger? han fikser det.
Roald mener det ikke finnes problemer. Bare løsninger! Han begynner og nærme seg pensjons alder, men given for yrket og gleden elevene gir han holder han gående noen år til.

Karsten, eller bedre kjent som Junior er i dag overtageren av trafikkskolen. Karsten er Daglig og Faglig leder og har ansvaret for at all undervisning er i henhold til lover og forskrifter. Han jobber også som Trafikklærer, samt underviser på alle klassene våre. Viste du at han også har vært Norges yngste trafikklærer på tung MC?

Karsten har dysleksi og i undervisningssammenheng gir dette oss en utrolig stor fordel. Ved å bruke sine erfaringer fra hvordan han lærte seg teori, samt alle trafikale utfordringer gjør at elever lettere når målet med og bli trygge sjåfører.

Våre beste kvaliteter er uten tvil vår ekstreme tålmodighet med elevene våre. Vi vet at alle er forskjellige, alle trenger et eget opplegg for undervisningen. Derfor tilbyr vi alltid foreldre og være med på kjøretimer om de ønsker dette.

Ikke utsett Lappen! Ring oss i dag

Vi er bare en telefon unna!