Om oss

Roalds Trafikkskole

Vi er en familie drevet Trafikkskole med lange tradisjoner i Bergen. Roalds Trafikkskole er i dag en 2. generasjons trafikkskole som alltid har satt eleven i fokus.

Roald er en av Bergens mest rutinerte trafikklærere. Han er i dag trafikklærer og underviser på alle klassene vi tilbyr. Roald er en person som alltid har strekt seg det lille ekstra for sine elever. Om det har vært kjøring tidlig, sent, helger? han fikser det.
Roald mener det ikke finnes problemer. Bare løsninger! Han begynner og nærme seg pensjons alder, men given for yrket og gleden elevene gir han holder han gående noen år til.

Karsten, eller bedre kjent som Junior er i dag overtageren av trafikkskolen. Karsten er Daglig og Faglig leder og har ansvaret for at all undervisning er i henhold til lover og forskrifter. Han jobber også som Trafikklærer, samt underviser på alle klassene våre. Viste du at han også har vært Norges yngste trafikklærer på tung MC?

Karsten har dysleksi og i undervisningssammenheng gir dette oss en utrolig stor fordel. Ved å bruke sine erfaringer fra hvordan han lærte seg teori, samt alle trafikale utfordringer gjør at elever lettere når målet med og bli trygge sjåfører.

Våre beste kvaliteter er uten tvil vår ekstreme tålmodighet med elevene våre. Vi vet at alle er forskjellige, alle trenger et eget opplegg for undervisningen. Derfor tilbyr vi alltid foreldre og være med på kjøretimer om de ønsker dette.

Våre lærere

Bli bedre kjent med oss

Karsten Hjørnevik Solheim

Daglig leder, Faglig leder, Trafikklærer

Bil: Skoda Kodiaq Manuell / WV Polo Automat

Underviser i:

 • Klasse B ( bil 3500 kg TTV )
  Manuell / Automat

 • Klasse B96 ( Bil med Tilhenger 4 250 kg TTV )

 • Klasse BE ( Bil med tilhenger 7 000 kg TTV )

 • Klasse A1 ( Lett motorsykkel 125 cc / 11kw )

 • Klasse A2 ( Mellomtung motorsykkel 35 kw )

 • Klasse A ( Tung motorsykkel )

Roald Osdal Solheim

Trafikklærer

Bil: Audi A4 Allroad Manuell / WV Polo Automat

Underviser i:

 • Klasse B ( bil 3500 kg TTV )
  Manuell / Automat

 • Klasse B96 ( Bil med Tilhenger 4 250 kg TTV )

 • Klasse BE ( Bil med tilhenger 7 000 kg TTV )

 • Klasse A1 ( Lett motorsykkel 125 cc / 11kw )

 • Klasse A2 ( Mellomtung motorsykkel 35 kw )

 • Klasse A ( Tung motorsykkel )

Våre løfter

Hvorfor velge oss tenker du gjerne. Du skal velge oss forde vi gjør det enkelt.

Vi tar jobben vår seriøst. Derfor kan vi vise til gode tall som ligger over bransje standeren i Bergen på beståtte førerprøver. Karsten har vår beste sammenhengene bestått rekke, på nesten 2 år uten stryk. Du skal være trygg på at når du tar førerprøven, så er du god nokk.

Vi har ikke hatt noen alvorlige ulykker med noen av våre elever. Noen gang!

Vi skal alltid være presis. Skulle det forekomme at vi blir forsinket av trafikale problemer, så får du som elev den tiden vi er for sen tilbake samme dag eller ved neste kjøretime.

Det er sluttsummen på førerkortet som er viktig. Ikke timeprisen, eller prisen på de enkelte kursene. Vi opererer ikke men noen lokketilbud. Vi har ærlige priser, som er forutsigbare for kundene våre. Vi skal være konkurransedyktig på pris og ikke ha noen skjulte kostnader som kommer overraskende på våre kunder.

Vil du ha en lærer som gir det lille ekstra til alle sine elever? Hva med oppfølgingssamtaler til foreldre? Se planene våre for undervisningen? Tilgang til online opplæringsteori og læreplanforståelse for bruk i øvelseskjøring hjemme?
Vi tilbyr alt dette.

Om man skal lykkes ved å føre et menneske til et bestemt sted, først og fremst må passe på å finne hvor den er, og begynne der.